Met de klankbordgroep naar Odfjell Terminals Rotterdam op maandag 6 juni 2016

 

Odfjell Terminals Rotterdam is één van de grotere opslagterminals in West-Europa. Wilt u meer weten over onze terminal in de Botlek dan bent u van harte welkom om met de klankbordgroep bij ons op bezoek te komen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Aanmelden kan tot 6 juni 14.00 uur via telefoon:            010 2674137 website:              klankbordgroeprozenburg.nl per email:           [email protected]

 

Programma

18.45 uur             Vertrek bus vanaf gebiedskantoor Jan van Goyenstraat 1

19.00 uur             Ontvangst en rondleiding per bus over het terrein Odfjell Terminal en toelichting

20.00 uur             Vertrek naar het gebiedskantoor voor vervolgprogramma

Vervolgprogramma

20.15 uur             Presentatie Odfjell Terminals Rotterdam

21.00 uur             Vragen naar aanleiding van bedrijfsbezoek en presentatie

21.30 uur             Rondje bedrijven

22.00 uur             Afsluiting

 

Odfjell Terminals Rotterdam (OTR) is een tankopslagbedrijf in de Botlek. Wij werken met chemicaliën en minerale olieproducten. Wij hebben de ambitie toonaangevend te zijn in onze sector. Samen met onze medewerkers en klanten maken we deze ambitie waar. Veiligheid is daarbij onze topprioriteit.

OTR biedt naast opslag al bijna 50 jaar distillatie diensten aan voor de petrochemische industrie en beschikt over 4 distillatie units. Deze worden onder meer gebruikt voor het scheiden van verontreinigde vloeistoffen, de toevoeging van additieven en ontkleuring.

Odfjell Terminals Rotterdam werkt in overeenstemming met de wet- en regelgeving. Onze doelstelling is een hoge klanttevredenheid te combineren met de hoogste eisen voor veiligheid, kwaliteit en zorg voor de omgeving. Kijk voor meer informatie op www.odfjell.com.

U bent van harte welkom bij het bedrijfsbezoek. Legitimatie is verplicht.

Klik hier om originele advertentie te openen

Geplaatst in Advertenties.